Jeg har mange års erfaring med design og illustration og har altid interesseret mig for farver og form. Siden 1991, hvor jeg blev uddannet beklædningsdesigner fra Designskolen i Kolding, har det været min levevej. Både som fastansat designer og underviser og siden 2009 i egen virksomhed.

Som Farvefeinschmecker med stort F bekender jeg kulør. Jeg elsker arbejdet med farver og den energi og kraft de ejer til at påvirke og løfte. Farver er et fremragende virkemiddel til at skabe stemning og blikfang og det bruger jeg som afsæt for at løse design- og udsmykningopgaver. Det afgørende er at skabe afbalancerede farvekombinationer, der tilfører liv, nerve, kant og giver kunden et personligt udtryk.

Min baggrund som beklædningsdesigner har indflydelse på mit udtryk – hvad enten det er på tekstiler, web, trykte foldere, cykelhjelme, emballage eller farvesætning og udsmykning i rum. Erfaringen med at tænke 3 dimensionelt – at arbejde indgående med form og tilsætte de vigtige og rigtige detaljer, der skaber både helhed og blikfang – er en (koral)rød tråd i det arbejde jeg leverer.

Lisbet Gertz, designer MDd

 

 

 

 

Kontakt

mail@lisbetgertz.com

+45 2244 2520

*******************
CVR nr 28 04 58 32

 

 

 

Udvalgte referencer

Anne Sax

Royal Smushi Café

Pernille Melsted/Mette Holbæk

Region Hovedstaden

Nordisk Yoga

Rudolf Mathis

Karrieretvivl

Incentive Partners

Kansas A/S

Workzone

BlendShe

Base212

Ungdommens Røde Kors