Rumudsmykning – privat


 

Farveindretning og rumudsmykning* med udgangspunkt i dit eksisterende interiør

 

Måske har du investeret i en dyr sofa i en vild farve, ejer en særlig stol, et gammelt arvestykke eller andet interiør, du sætter pris på, men ikke rigtig kan få til at spille sammen med resten af rummet. Der mangler noget, der kan kan skabe en helhed – uden møblerne behøver at skiftes ud.

Det kan også være du har flere smukke designermøbler, men mangler noget der kan fremhæve og integrere dem i dit hjem. Så det ikke ligner en opstilling fra møbelbutikken.

 

Farver formår at ændre stemningen i et rum

Farver formår at ændre stemningen i et rum. Alt efter om de anvendes i små doser eller i større skala. Det kan være farveflader i form af vægge, loft eller gulv – men også i form af interiør og tekstiler, tapeter. I kombination med kunst, grafik, plakater – som kan tilføre rummet den ønskede atmosfære og stemning. 

 

Få hjælp til at se, hvad der fungerer

Få hjælp til at se hvordan farver – både douche, stille nuancer eller farver med dybde og intensitet kan binde tingene sammen. Eller fremhæve særlige møbler og områder – så rummet bliver skønt at opholde sig i. Med udgangspunkt i dine ønsker og behov udarbejder jeg et visuelt forslag, som anskueliggør hvordan rummet kan komme til at se ud. 
Et designforslag der viser et samspil mellem farver, dine møbler, lamper og kunst/plakater – som gør det nemmere for dig at træffe valg og dermed komme på plads med rummet.

 

Designforslag:

Pris fra kr. 3000 inklusiv moms.

 

Prisen for en farveindretning og rumudsmykning kan spænde vidt. Lige fra prisen på en god bøtte maling og indkøb af et par plakater – over indkøb af tapeter og ny udsmykning til væggen. Om du selv vælger at gå videre med at implemente idéer fra design- og udsmykningsforslag – eller om du ønsker min hjælp.  
Vi aftaler en prisramme på forhånd.

 

 * Med Rumudmykning menes her farvesætning af væg eller andre flader – i kombination med billedkunst, grafik, plakater eller andre elementer. Både eksisterende og i samspil med nyt.


 

RUMUDSMYKNING og idéforslag til nyt interiør 

 

Indretning af rum med udsmykning og farver – hele rummet.

Hvad skal der til for at skabe et rum, som har afgørende betydning for hvordan du trives?

Hvis du ønsker en fuld opdate af et eller flere rum, kan jeg hjælpe dig med at skabe et fuldkomment univers, hvor alle elementer er i spil. Forslag til farver og interiør, valg af lamper samt udsmykning, der kan udfolde sig på både gulve, vægge lofter, på møbler og tekstiler.

 

  

Design og udsmykningsforslag:

Designforslag med fokus på detaljer og konkrete forslag til farver på flader i form af vægfarve, tekstiler, fx tæpper, gulve, billeder og skræddersyet vægudsmykning. Det er også muligt at få lavet unikatryk til tekstiler, fx puder, som er tilpasset det særlige univers, som frembringes. 

 

Pris fra kr. 5000 inklusiv moms.

 

Prisen for den færdige Rumudsmykning vil variere alt efter materialer og rummets størrelse samt udsmykningernes omfang.