Rumvandring


 
Mangler du sparring og vejledning til at skabe den rette stemning i rum?

 

 

Måske har du et eller flere rum, der ikke rigtigt fungerer? Rum, der på en eller anden led virker uinspirerende at opholde sig i, lidt stemningsforladte eller endda frastødende. Kedeligt neutrale uden rigtigt at understøtte de mennesker, der skal arbejde eller opholde sig der? Eller rum med et usammenhængende udtryk – som blot behøver ganske få justeringer for at skabe balance og helhed? Men hvilke?

Det kan være få detaljer, der er afgørende for at rum fungerer. Er rare og inspirerende at opholde sig i. Hvad enten det er i arbejdsrum/kontorer, møderum, stillerum, motionsrum, venterum, velkomstrum i en virksomhed eller opholdsrum i private hjem.

 

2 timers rumvandring med  inspiration, sparring og konkrete idéer

Du får 2 timers sparring og dialog, hvor vi kigger på de rum, som trænger til fornyelse og et æstetisk løft.

Sammen vandrer vi og kigger på flader, farver, detaljer. Jeg lytter til de tanker, du har gjort dig, særlige ønsker – og vil frit lade de indfald og idéer strømme, som opstår undervejs.
Jeg medbringer farvekort, relevante bøger eller magasiner/udklip, fotos til inspiration og henviser til links – der alt sammen medvirker til at visualisere og konkretisere tanker og idéer.

Vores 2 timers rumvandring og idémøde slutter med, at jeg ridser op, hvad jeg ser som de overordnede hovedpunkter, der kan arbejdes videre med/integreres direkte.

Med i prisen er en skriftlig opsummering, som du modtager dagen efter vores møde. 


Pris: kr. 2.450 +  moms

 

Hvis du har behov for konkrete oplæg udarbejder jeg designforslag med 2-3 varianter.  Se Rumudsmykning – erhverv eller Rumudsmykning – privat. 

 colour interior wall