Rumvandring

 

Mangler du sparring og idéer til at skabe den rette stemning og æstetik i et rum?

 

  • Savner du inspiration og konkrete forslag til rum, som kalder på forandring?
  • Eller idéer til hvordan æstetik og funktion kan spille sammen?
  • Input til farvesætning og udsmykning i sampil med møbler og tekstiler?
  • Hjælp til at se dine rum med “friske øjne” og opdage nye muligheder… 
  • …og til at skabe den stemning i rummene, du ønsker?

 

Måske har du et eller flere rum, der ikke rigtigt fungerer? Rum, der på en eller anden led virker uinspirerende at opholde sig i, lidt stemningsforladte eller endda frastødende. Kedeligt neutrale uden rigtigt at understøtte de mennesker, der skal arbejde eller opholde sig der? Eller rum med et usammenhængende udtryk – som blot behøver ganske få justeringer for at skabe balance og helhed? Men hvilke?

Det kan være få detaljer, der er afgørende for at rum fungerer. Er rare og inspirerende at opholde sig i. Hvad enten det er i arbejdsrum/kontorer, møderum, stillerum, motionsrum, venterum, velkomstrum i en virksomhed eller opholdsrum i private hjem.

 

 

1 1/2 times rumvandring med inspiration, sparring og konkrete idéer. 

Inklusiv skriftlig opsummering.

 

Du får 1 1/2 times sparring og dialog, hvor vi kigger på de rum, som trænger til fornyelse og et æstetisk løft.

Sammen vandrer vi og kigger på flader, farver, detaljer. Jeg lytter til de tanker, du har gjort dig, særlige ønsker – og vil frit lade de indfald og idéer strømme, som opstår undervejs.

Jeg medbringer farvekort, relevante bøger eller magasiner/udklip, fotos til inspiration og henviser til links – der alt sammen medvirker til at visualisere og konkretisere tanker og idéer.

Med i prisen er en skriftlig opsummering af idéer (ca. en A4 side)  – hvor jeg ridser op, hvad jeg ser som de overordnede hovedpunkter, der kan arbejdes videre med eller integreres direkte. Den sender jeg til dig dagen efter vores møde.

Pris: kr. 1.750 +  moms

Kontakt mig – hvis du ønsker hjælp

Hvis du har behov for konkrete oplæg udarbejder jeg designforslag med 2-3 varianter.  Se Udsmykning – erhverv eller Udsmykning – privat. 

 colour interior wall