Pris for “Danmarks bedste venteværelse” – Tandlægerne Ryesgade

Tandlægerne Ryesgade i Aarhus har i oktober 2020 modtaget prisen “Danmarks bedste venteværelse”. Jeg er glad for at have bidraget med udsmykning af væg i venteværelset.
Peter Qvortrup Geisling fra TV-programmet Lægens bord og kamerahold var forbi klinikken – hvor prisen blev overrakt og klinikejer Janne Lethan interviewet. Lægens bord på DR1 viste et klip derfra tors. d. 8.10.20. 

Udsmykningen tager afsæt i konceptet Biophilic Design, som handler om at genskabe vores forbindelse til naturen – fordi det har en afstressende indvirkning på os. Når patienterne træder ind af døren og sætter sig i venteværelset, er i det i æstetiske omgivelser med en beroligende indvirkning. Arkitekt Lotte Mangor har stået for den gennemgribende indretning og vi har samstemt farver, indretning og udsmykning undervejs i vores samarbejde.

Klinikejer Janne Lethan står nu i spidsen for en komplet renoveret og moderne arbejdsplads, hvor der er sammenhæng og overensstemmelse mellem klinikkens ekspertise og de fysiske rammer.
Malerkonduktør Pouline Bredahl har stået for montering af udsmykningen.

Kontakt mig, hvis du er interesseret i stemningsskabende udsmykning